Informatie Kickboksen

Kickboksen

Tijdens het kickboksen wordt er gewerkt aan allerlei facetten waar je in het dagelijks leven mee te maken krijgt zoals je motoriek, coördinatie en doorzettingsvermogen.

De kickboks trainingen voor kinderen worden opgesplitst per leeftijd. Dit om alle kinderen te voorzien van de benodigde aandacht. Binnen deze trainingen staat plezier, respect en discipline centraal en wordt er gewerkt aan de KLUCS (kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, coördinatie en snelheid). Dit verhoogt het zelfvertrouwen en de weerbaarheid.

Wij zijn er klaar voor, ben jij dat ook?

Zaktraining

De naam zaktraining zegt het eigenlijk al. Tijdens deze training wordt voornamelijk op de bokszak gewerkt met stoten en trappen. Deze training is een full body workout, omdat naast het stoten en trappen verschillende spierversterkende oefeningen worden gedaan. Tijdens deze training werkt iedereen op zijn of haar eigen niveau en snelheid. Hierdoor is de les toegankelijk voor ieder niveau.

Boks workout

De boks workout is een conditietraining waar veel gewerkt wordt met intensieve oefeningen. Op deze manier wordt de spierconditie vergroot. Hiernaast worden oefeningen op de bokszak uitgevoerd. Hierdoor is de boks workout een training voor het hele lichaam.